29 Aralık 2009 Salı

Okuyan Ev Projesi

Okulumuzun düzenlemiş olduğu , giderek büyüyen ve sevilen Okuyan Ev Projesi dahilinde 3-A sınıfı öğrencilerinden Bengisu Şahin 29.12.2009 tarihinde okumuş olduğu hikaye kitabının özetini tüm ilköğretim öğrencileriyle paylaştı. Diğer arkadaşlarına da hergün kitap okumalarını önerdi.



ONLAR DA ÇOCUKTU


3-A sınıfı öğrencileri ödevleri kapsamında annanneleri ve dedeleriyle birer röportaj yaptılar. Hepsi dedeleri ve annanelrinin çocukken oynadıkları oyunların bazılarının bugün de oynandığını farkettiler. Zehra Çarşılı çizgi oyununun bugün de geçmişte olduğu kadar sevilen bir oyun olduğunu arkadaşklarına anlatıp sınıfta uygulayarak gösterdi. Tüm sınıf arkadaşları da Zehra Çarşılı'ya yardım etmekten mutluluk duydular.




































Yeni Yıl Kapısı Ödülü






Okulumuzun düzenlemiş olduğu yeni yıl mesajı veren kapı süsleme yarışında, sınıfımız 3-A birincilik ödülüne layık görüldü.



27 Aralık 2009 Pazar

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenlerinden Şenay ERGİN, daha önceden tesbit edilmiş olan yardıma ihtiyaç duyan öğrencilere yardım eli uzatılması için 3-A sınıfı ve diğer kulüp öğrencilerine duyuruda bulunarak öğrencilerin harekete geçmesini sağladı. 3-A sınıfı öğrencilerimiz de gönüllü olaral kolları sıvayıp beraberliği sağladılar. 16.12.2009 tarihinde okulumuzda bulunan Yarım Elma Projesi sandığına hediyelerini bıraktılar.
Birlik beraberliğin sağlanmasında duyarlılık gösteren değerli velilerime teşekkür ederim.

Geri Dönüşüm

3-A sınıfı öğrencileri ormanları korumak ve çoğaltabilmek için birlik beraberlik içinde sınıfları için geriye dönüşüm kutusu yaptı.

Yeni Yıl Kapısı Hazırlığı

Okulumuz İçel Koleji yöneticileri tarafından tüm okul sınıfları ve öğretmenleri dahilinde yapılması önerilen yeni yıl mesajı veren kapı süsleme yarışması için 3-A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Şenay ERGİN el birliğiyle yeni yıl kapılarını hazırladılar.













OKUYAN EV

Okulumuz İçel Koleji'nin yapmış olduğu Okuyan Ev Projesi kapsamında 3-A sınıfı öğrencisi Melisa Dilara ÇALIŞKAN okumuş olduğu Prenses Emily adlı hikaye kitabının özetini tüm ilköğretim öğrencileriyle paylaşmıştır.

Yeni Yıl Eğlencesi

Okulumuz İçel Koleji'nin 26.12.2009 tarihinde düzenlemiş olduğu yeniyıl eğlence programına 3-A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Şenay ERGİN de katılmıştır. Tüm sınıf eğlence dolu mutlu bir gün geçirmiştir.


25 Aralık 2009 Cuma