11 Nisan 2010 Pazar

Tenis Turnuvası Zaferi

Okulumuz İçel Koleji 3-A sınıfı öğrencilerinden Ayda Yıldırım, Mersin çapında düzenlenmiş olan tenis turnuvasında ikincilik belgesi kazanarak hem okulumuzu hem de sınıfımızı gururlandırmıştır.











Okuyan Ev Projesi

Okulumuzun düzenlemiş olduğu , giderek büyüyen ve sevilen Okuyan Ev Projesi dahilinde 3-A sınıfı öğrencilerinden Tutku Yıldırım ve Sıla Durmaz okumuş oldukları hikaye kitaplarının özetlerini tüm ilköğretim öğrencileriyle paylaştılar.Diğer arkadaşlarına da hergün kitap okumalarını önerdiler.

Yaşlılar Günü Ziyaretçimiz

Okulumuzun düzenlemiş olduğu Yaşlılar Günü etkinliği kapsamında 3-A sınıfı öğrencileri, sınıf arkadaşları Tutku Yıldırım'ın annanesini misafir olarak kabul etmiştir.


Yaşlılar Günü

Okulumuz İçel Kolejini'nin Yaşlılar Günü etkinliği kapsamında, okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerinden Melissa Dilara Çalışkan yaşlılarımız huzurunda şanlı istiklal marşımızı coşkuyla okuyarak yaşlılarımızı gururlandırmış ve onlara duygu dolu dakikalar yaşatmıştır.

Huzurevi Ziyaretimiz

İçel Koleji 3-A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Şenay Ergin eşliğinde huzuevinde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret etti. Öğrencilerimiz yaşlılarımızın ellerini öpüp, onlarla duygularını paylaştılar ve onlar için aldıkları minik hediyeleri huzurevi sakinlerine armağan ettiler. Huzurevinde yaşayan ninelerimiz ve dedelerimiz öğrencilerimizin bu ziyaretinden çok mutlu oldular.